Aslan-kavalkade 7 til 8 mdr.

Aslan-kavalkadeAslan-kavalkade

Aslan-kavalkade. Følg min schæfer på video fra 7 – 8 mdr. Træningsguider til dig og din hund om hvalpetræning, socialisering og undgå problemadfærd.

Aslan-kavalkade. Jeg hører rigtig gerne fra dig og din hund. Har du spørgsmål eller kommentarer, er du hjertelig velkommen. Du kan kontakte mig her

Aslan-kavalkade 45. Aslan 7 mdr. 1. trin i apportering.

Hvordan kan du ombetinge en uønsket adfærd til ønsket via kliktræning? Jeg forklarer det her med Aslan, hvor han ynder at løbe afsted med min “flotte” crockssko.
Ja, tålmodighed er en dyd……

Aslan-kavalkade 45. Aslan 7 mdr. 1. trin i apportering

Aslan-kavalkade 45. Aslan 7 mdr. 1. trin i apportering.Hvordan kan du ombetinge en uønsket adfærd til ønsket via kliktræning? Jeg forklarer det her med Aslan, hvor han ynder at løbe afsted med min "flotte" crockssko. Ja, tålmodighed er en dyd…… 🙂

Slået op af Dyrespecialisten for hunde og heste Nordsjælland & Storkøbenhavn i Fredag den 19. oktober 2018

Aslan-kavalkade 46. Aslan 7 mdr. Klik og apport.

Vi forsøger os med en endnu en apport….

Aslan-kavalkade 46. Aslan 7 mdr. Klik og apport

Aslan-kavalkade 46. Aslan 7 mdr. Klik og apport.Vi forsøger os med en endnu en apport….http://www.dyrespecialisten.dk/

Slået op af Dyrespecialisten for hunde og heste Nordsjælland & Storkøbenhavn i Fredag den 19. oktober 2018

Aslan-kavalkade 47. Spandøv. med klikker 7 mdr.

Du kan træne alt med en klikker og du kan også udvælge nogle specifikke øvelser, hvor du bruger klikkeren. Jeg fortæller igen, hvordan den bruges.

Aslan-kavalkade 47. Spandøv. med klikker 7 mdr.

Aslan-kavalkade 47. Spandøv. med klikker 7 mdr.Du kan træne alt med en klikker og du kan også udvælge nogle specifikke øvelser, hvor du bruger klikkeren. Jeg fortæller igen, hvordan den bruges.http://www.dyrespecialisten.dk/

Slået op af Dyrespecialisten for hunde og heste Nordsjælland & Storkøbenhavn i Fredag den 19. oktober 2018

Aslan-kavalkade 48. Aslan 7 mdr i pose og slalom.

Aslan prøver forskellige agility-redskaber. Først når din hund er mindst 10 mdr. til 1 år, kan du tilmelde dig et egentlig agilityhold, da din hund skal være mere eller mindre udvokset. For eksempel må din hund ikke springe før, da det belaster ledende, men du kan godt øve balance i skoven på en træstamme eller gå igennem pinde ligesom slalom eller gå ind i en tunnel etc., så hunden er forberedt, når den evt. begynder til agility.

Agility er et af de kurser, jeg virkelig elsker. jeg har set mange hunde igennem årene, som er vokset så meget i selvtillid og selvstændighed at de har sluppet andre former for angst. Måske har det været en hund med lydfobi, usikkerhed overfor andre hunde, gøen, hyperaktivitet etc. Hunden udvikler sine evner for balance og overvinder sin egen frygt, for foreksempel højder og lukkede ting, såsom balance, vippe, A, tunnel eller pose.
Det smitter af på hunden og din hund, bliver bogstaveligt talt mere i balance med sig selv. derfor er det et af de kurser, hvor din hund, bliver både mentalt og fysisk stimuleret. Alle hunde elsker det uanset race.

Aslan-kavalkade 48. Aslan 7 mdr i pose og slalom

Aslan-kavalkade 48. Aslan 7 mdr i pose og slalom.Aslan prøver forskellige agility-redskaber. Først når din hund er mindst 10 mdr. til 1 år, kan du tilmelde dig et egentlig agilityhold, da din hund skal være mere eller mindre udvokset. Foreksempel må din hund ikke springe før, da det belaster ledende, men du kan godt øve balance i skoven på en træstamme eller gå igennem pinde ligesom slalom eller gå ind i en tunnel etc., så hunden er forberedt, når den evt. begynder til agility.Agility er et af de kurser, jeg virkelig elsker. jeg har set mange hunde igennem årene, som er vokset så meget i selvtillid og selvstændighed at de har sluppet andre former for angst. Måske har det været en hund med lydfobi, usikkerhed overfor andre hunde, gøen, hyperaktivitet etc. Hunden udvikler sine evner for balance og overvinder sin egen frygt, for foreksempel højder og lukkede ting, såsom balance, vippe, A, tunnel eller pose. Det smitter af på hunden og din hund, bliver bogstaveligt talt mere i balance med sig selv. derfor er det et af de kurser, hvor din hund, bliver både mentalt og fysisk stimuleret. Alle hunde elsker det uanset race.http://www.dyrespecialisten.dk/

Slået op af Dyrespecialisten for hunde og heste Nordsjælland & Storkøbenhavn i Fredag den 19. oktober 2018

Aslan-kavalkade 49. Aslan 7 mdr og Charlotte prøver vippen.

Aslan-kavalkade 49. Aslan 7 mdr og Charlotte prøver vippen

Aslan-kavalkade 49. Aslan 7 mdr og Charlotte prøver vippen.Aslan prøver forskellige agility-redskaber. Først når din hund er mindst 10 mdr. til 1 år, kan du tilmelde dig et egentlig agilityhold, da din hund skal være mere eller mindre udvokset. Foreksempel må din hund ikke springe før, da det belaster ledende, men du kan godt øve balance i skoven på en træstamme eller gå igennem pinde ligesom slalom eller gå ind i en tunnel etc., så hunden er forberedt, når den evt. begynder til agility.Agility er et af de kurser, jeg virkelig elsker. jeg har set mange hunde igennem årene, som er vokset så meget i selvtillid og selvstændighed at de har sluppet andre former for angst. Måske har det været en hund med lydfobi, usikkerhed overfor andre hunde, gøen, hyperaktivitet etc. Hunden udvikler sine evner for balance og overvinder sin egen frygt, for foreksempel højder og lukkede ting, såsom balance, vippe, A, tunnel eller pose. Det smitter af på hunden og din hund, bliver bogstaveligt talt mere i balance med sig selv. derfor er det et af de kurser, hvor din hund, bliver både mentalt og fysisk stimuleret. Alle hunde elsker det uanset race.http://www.dyrespecialisten.dk/

Slået op af Dyrespecialisten for hunde og heste Nordsjælland & Storkøbenhavn i Fredag den 19. oktober 2018

Aslan-kavalkade 50. Aslan 7 mdr. og Toby bader.

Aslan bader med sin gode ven Toby. Det er altid en god ide at have en lærermester med i form af en anden hund, når de skal lære nye kunstner.
Til agility ser jeg det hele tiden at en anden hund for eksempel får en ny hund til at gå med i tunnelen, når bare den øvede hund viser vejen.
Her viser Toby, Aslan vejen…

Aslan-kavalkade 50. Aslan 7 mdr. og Toby bader

Aslan-kavalkade 50. Aslan 7 mdr. og Toby bader.Aslan bader med sin gode ven Toby. Det er altid en god ide at have en lærermester med i form af en anden hund, når de skal lære nye kunstner. Til agility ser jeg det hele tiden at en anden hund foreksempel får en ny hund til at gå med i tunnelen, når bare den øvede hund viser vejen.Her viser Toby, Aslan vejen…http://www.dyrespecialisten.dk/

Slået op af Dyrespecialisten for hunde og heste Nordsjælland & Storkøbenhavn i Fredag den 19. oktober 2018

Aslan-kavalkade 51. Aslan 7 mdr. og i vandet for første gang alene.

Efter Toby har været på besøg, kan Aslan gå ud i vandet alene.
Se forrige video.

Aslan-kavalkade 51. Aslan 7 mdr. og i vandet for første gang alene

Aslan-kavalkade 51. Aslan 7 mdr. og i vandet for første gang alene.Efter Toby har været på besøg, kan Aslan gå ud i vandet alene.Se forrige video.http://www.dyrespecialisten.dk/

Slået op af Dyrespecialisten for hunde og heste Nordsjælland & Storkøbenhavn i Fredag den 19. oktober 2018

52. Aslan 7 mdr. Skab gode relationer mellem barn og hund.

Hvordan kan du være med til at skabe nogle gode relationer mellem dit barn og din hund?

Hvilke øvelser kan I lave sammen?

Du har nu ,muligheden for at komme på et hunde/barne-kursus, hvor der er fokus på træning mellem barn og hund. Inden da, vil jeg bruge et par timer med jer i jeres hjem med træning af hunden inden I starter på kurset.

Her lærer dit barn, hvordan det kan træne en hvalp/hund med succes, der går begge veje. Barnet lærer også at få en større forståelse for, hvordan det kan aflæse hundens signaler og respektere dette.

Et eksempel kunne være at hunden er træt og derfor går hen på sit tæppe. Her skal barnet forstå at hunden har helle og skal lade den være.

52 B. Aslan 7 mdr. Skab gode relationer mellem barn og hund

52 B. Aslan 7 mdr. Skab gode relationer mellem barn og hund.Hvordan kan du være med til at skabe nogle gode relationer mellem dit barn og din hund?Hvilke øvelser kan I lave sammen?Du har nu ,muligheden for at komme på et hunde/barne-kursus, hvor der er fokus på træning mellem barn og hund. Inden da, vil jeg bruge et par timer med jer i jeres hjem med træning af hunden inden I starter på kurset.Her lærer dit barn, hvordan det kan træne en hvalp/hund med succes, der går begge veje. Barnet lærer også at få en større forståelse for, hvordan det kan aflæse hundens signaler og respektere dette. Et eksempel kunne være at hunden er træt og derfor går hen på sit tæppe. Her skal barnet forstå at hunden har helle og skal lade den være. Få inspiration og træningsguider til dig, dit barn og din hund, så I alle er glade og det bliver en nemmere hverdag.Meld dig til nu og senest d. 15. december 2018, så får du 20 % rabat på kurset, der begynder i januar næste år.Priser og tider ser du på nedenstående link under familiekursus.http://hund.dyrespecialisten.dk/familiekursus/

Slået op af Dyrespecialisten for hunde og heste Nordsjælland & Storkøbenhavn i Søndag den 11. november 2018

Aslan-kavalkade 53. Apportering af støvle. Aslan 8 mdr.

Apportering skal ske gradvist, altså små trin i den rigtige retning. det er også det. der populært kaldes shaping/formning af adfærden.

Nogle hunde er gode til at løbe ud efter genstanden, nogle hunde er god til at bære rundt på ting, nogle er glade for at komme hen til dig med en genstand.

Begynd altid med det, der er lettest for hunden. Dette er et særskilt trin. Det er fuldstændig lige meget hvilken rækkefølge, du gør det i, bare hunden bliver god til alle delmål.
Sæt til sidst det hele sammen til en apport. Her er det selvfølgelig ikke lige meget med rækkefølgen. 🙂

Til foråret kan du komme på sådan et kursus, hvor vi også aktiverer din hund med andre ting. Vi bruger alle hundens sanser.

Hvad får du og din hund ud af det?

En mentalt mættet og stimuleret hund, som bl.a. kan være med til at forebygge problemadfærd.

En hund der kan hente dine sutsko om aften, når du sidder træt i sofaen og fryser om tæerne og meget andet.

 

Aslan-kavalkade 53. Apportering af støvle. Aslan 8 mdr

Aslan-kavalkade 53. Apportering af støvle. Aslan 8 mdr.Apportering skal ske gradvist, altså små trin i den rigtige retning. det er også det. der populært kaldes shaping/formning af adfærden. Nogle hunde er gode til at løbe ud efter genstanden, nogle hunde er god til at bære rundt på ting, nogle er glade for at komme hen til dig med en genstand. Begynd altid med det, der er lettest for hunden. Dette er et særskilt trin. Det er fuldstændig lige meget hvilken rækkefølge, du gør det i, bare hunden bliver god til alle delmål.Sæt til sidst det hele sammen til en apport. Her er det selvfølgelig ikke lige meget med rækkefølgen. :-)Til foråret kan du komme på sådan et kursus, hvor vi også aktiverer din hund med andre ting. Vi bruger alle hundens sanser. Hvad får du og din hund ud af det? En mentalt mættet og stimuleret hund, som bl.a. kan være med til at forebygge problemadfærd. En hund der kan hente dine sutsko om aften, når du sidder træt i sofaen og fryser om tæerne og meget andet.Tider og sted finder du ved at følge nedenstående linkhttp://hund.dyrespecialisten.dk/kursusplan-hund-2/

Slået op af Dyrespecialisten for hunde og heste Nordsjælland & Storkøbenhavn i Søndag den 11. november 2018

Aslan-kavalkade 54. Opfølgning på apport. Aslan 8 mdr.

Aslan-kavalkade 54. Opfølgning på apport. Aslan 8 mdr.

Aslan-kavalkade 54. Opfølgning på apport. Aslan 8 mdr.Apportering skal ske gradvist, altså små trin i den rigtige retning. Det er også det. der populært kaldes shaping/formning af adfærden. Nogle hunde er gode til at løbe ud efter genstanden, nogle hunde er god til at bære rundt på ting, nogle er glade for at komme hen til dig med en genstand. Begynd altid med det, der lettest for hunden. Dette er et særskilt trin. Det er fuldstændig lige meget hvilken rækkefølge, du gør det i, bare hunden bliver god til alle delmål.Sæt til sidst det hele sammen til en apport. Her er det selvfølgelig ikke lige meget med rækkefølgen. :-)Til foråret kan du komme på sådan et kursus, hvor vi også aktiverer din hund med andre ting. Vi bruger alle hundens sanser. Hvad får du og din hund ud af det? En mentalt mættet og stimuleret hund, som bl.a. kan være med til at forebygge problemadfærd. En hund der kan hente dine sutsko om aften, når du sidder træt i sofaen og fryser om tæerne og meget andet.Tider og sted finder du ved at følge nedenstående linkhttp://hund.dyrespecialisten.dk/kursusplan-hund-2/

Slået op af Dyrespecialisten for hunde og heste Nordsjælland & Storkøbenhavn i Søndag den 11. november 2018