Aslan-kavalkade. Stadig 8 mdr.

Aslan-kavalkade 55. Aslan 8 mdr. og Zorba

Miljøtilvænning:

Når du får en lille hvalp, så gør dig klart, hvad du tænker hunden skal vænne sig til i sit liv. For mig var det rigtig vigtigt at Aslan var med i stalden fra dag 1 af. Altså den dag jeg hentede ham hos opdrætter som 8 uger.

Det du tilvænner din hvalp fra starten af, gør det bare så meget nemmere senere hen i dit og hundens liv.

Aslan-kavalkade 55. Aslan 8 mdr. og Zorba

Aslan-kavalkade 55. Aslan 8 mdr. og ZorbaMiljøtilvænning: Når du får en lille hvalp, så gør dig klart, hvad du tænker hunden skal vænne sig til i sit liv. For mig var det rigtig vigtig at Aslan var med i stalden fra dag 1 af. Altså den dag jeg hentede ham hos opdrætter som 8 uger. Det du tilvænner din hvalp fra starten af, gør det bare så meget nemmere senere hen i dit og hundens liv.http://www.dyrespecialisten.dk/

Slået op af Dyrespecialisten for hunde og heste Nordsjælland & Storkøbenhavn i Søndag den 11. november 2018

Aslan-kavalkade 56. Aslan 8 mdr. og løber efter fårene. Grænseafprøvende perioder.

Pudsigt nok, talte jeg om miljøtilvænning på hvalpe i forrige video.

I denne video taler jeg om de grænseafprøvende perioder hos hunden og inspirationen til videoen, var netop at Aslan syntes, det var mægtig skægt at løbe efter fårne på hesteejendommen. der hvor min hest Zorba står.

Aslan var sådan set tilvænnet fårnene, såvel som hestene, men der kommer en tid, hvor det føles som om hunden har mistet sin hjerne. Det er de hormonelle forandringer, der sker. Det er vigtigt at kende til disse perioder, da det går over igen.

Det du har trænet dei hvalp til fra 8 ugers alderen kommer tifold igen. Hav is i maven og tålmodighed.

Skal du så bare se til at hunden udviser unoder, fordi alt foregående træning er “glemt”? Nej, selvfølgelig ikke. Der er en grund til at det hedder grænseafprøvende perioder. Fordi din hund søger grænser. Derfor er det vigtigt at sætte grænser, på den rigtige måde. Træn kort pr. seance men konsekvent. Slut med succes hver gang. Din hund kan alligevel ikke koncentrere sig så længe ad gangen.

Mangler du redskaber til hvordan du træner i denne periode, kan jeg hjælpe dig enten ved et hjemmebesøg eller på et unghundekursus eller begge dele. Der findes flere pakkeløsninger.

Aslan-kavalkade 56. Aslan 8 mdr. og løber efter fårene. Grænseafprøvende perioder

Aslan-kavalkade 56. Aslan 8 mdr. og løber efter fårene. Grænseafprøvende perioder.Pudsigt nok, talte jeg om miljøtilvænning på hvalpe i forrige video.I denne video taler jeg om de grænseafprøvende perioder hos hunden og inspirationen til videoen, var netop at Aslan syntes, det var mægtig skægt at løbe efter fårne på hesteejendommen. der hvor min hest Zorba står. Aslan var sådan set tilvænnet fårnene, såvel som hestene, men der kommer en tid, hvor det føles som om hunden har mistet sin hjerne. Det er de hormonelle forandringer, der sker. Det er vigtigt at kende til disse perioder, da det går over igen. Det du har trænet dei hvalp til fra 8 ugers alderen kommer tifold igen. Hav is i maven og tålmodighed.Skal du så bare se til at hunden udviser unoder, fordi alt foregående træning er "glemt"? Nej, selvfølgelg ikke. Der er en grund til at det hedder grænseafprøvende perioder. Fordi din hund søger grænser. Derfor er det vigtigt at sætte grænser, på den rigtige måde. Træn kort pr. seance men konsekvent. Slut med succes hver gang. Din hund kan alligevel ikke koncentere sig så længe ad gangen.Mangler du redskaber til hvordan du træner i denne periode, kan jeg hjælpe dig enten ved et hjemmebesøg eller på et unghundekursus eller begge dele. Der findes flere pakkeløsninger.Hvis du allerede synes det kunne være en god ide, så meld dig på inden d. 15.12.18. så får du 20 % rabat.Se mine tilbud via nedenstående linkhttp://hund.dyrespecialisten.dk/kursusplan-hund-2/

Slået op af Dyrespecialisten for hunde og heste Nordsjælland & Storkøbenhavn i Søndag den 11. november 2018

 

Aslan-kavalkade 57 A. Aslan 8 mdr. Jagter får 1

Se mere på videoen fra i går nummer 56.

Denne video fortsættes i næste video.

Aslan-kavalkade 57 A. Aslan 8 mdr. Jagter får 1

Aslan-kavalkade 57 A. Aslan 8 mdr. Jagter får 1Se mere på videoen fra igår nummer 56.Denne video fortsættes i næste video, der kommer om lidthttp://hund.dyrespecialisten.dk/kursusplan-hund-2/

Slået op af Dyrespecialisten for hunde og heste Nordsjælland & Storkøbenhavn i Søndag den 11. november 2018

 

Aslan-kavalkade 57B. Aslan 8 mdr. trænes ift. fårene 2.

Se de 2 foregående videoer.

Aslan-kavalkade 57B. Aslan 8 mdr.trænes ift. fårene 2

Aslan-kavalkade 57B. Aslan 8 mdr.trænes ift. fårene 2.Se de 2 forgående videoer.http://hund.dyrespecialisten.dk/kursusplan-hund-2/

Slået op af Dyrespecialisten for hunde og heste Nordsjælland & Storkøbenhavn i Søndag den 11. november 2018

 

Aslan-kavalkade 58

Aslan og Aiko hygger sig sammen i leg.

Det kan se voldsomt ud, når teenage hanhunde leger sammen, men det er her vigtigt at se at de skiftes til at være over og under i hinanden. Kig på jeres hunde, når de leger sammen og registrer, hvilken mimik og kropssprog de bruger. Ofte er der også lyd på, som kan minde om knurren, men der findes også brummen og det er bare endnu en måde at “snakke” sammen på.
Betragt dem og lad dem have deres egen lille leg. Hvis de er nogenlunde jævnaldrende, kan en af dem finde på at sætte den anden på plads. Det er helt i orden at de opdrager på hinanden og den ene vil altid være stærkere end den anden. Når de har fundet ud af, hvor de er i hierakiet, bliver der ro på.
Vi kommer ofte til at blande os alt for meget i deres interaktion og så er der meget større sandsynlighed for at det går galt, da de faktisk ikke får lov til at kommunikere færdig.

Dermed ikke være sagt at vi aldrig skal blande os, som de forældre/ledere vi er. Det svarer til børnene, der leger sammen i børnehaven. Lad børnene lege selv og bland dig kun, hvis du kan se at det er ved at kulminere.
Leg er lærdom.
Vi lærer også rigtig meget af at se på vores hundes interaktion med andre hunde og bliver derfor også bedre til at kommunikere med dem.

58. Aslan-Kavalkade 8 mdr og Aiko i leg

Aslan og Aiko hygger sig sammen i leg. Det kan se voldsomt ud, når teenage hanhunde leger sammen, men det er her vigtigt at se at de skiftes til at være over og under i hinanden. Kig på jeres hunde, når de leger sammen og registrer, hvilken mimik og kropssprog de bruger. Ofte er der også lyd på, som kan minde om knurren, men der findes også brummen og det er bare endnu en måde at "snakke" sammen på. Betragt dem og lad dem have deres egen lille leg. Hvis de er nogenlunde jævnaldrende, kan en af dem finde på at sætte den anden på plads. Det er helt i orden at de opdrager på hinanden og den ene vil altid være stærkere end den anden. Når de har fundet ud af, hvor de er i hierakiet, bliver der ro på. Vi kommer ofte til at blande os alt for meget i deres interaktion og så er der meget større sandsynlighed for at det går galt, da de faktisk ikke får lov til at kommunikere færdig. Dermed ikke være sagt at vi aldrig skal blande os, som de forældre/ledere vi er. Det svarer til børnene, der leger sammen i børnehaven. Lad børnene lege selv og bland dig kun, hvis du kan se at det er ved at kulminere. Leg er lærdom. Vi lærer også rigtig meget af at se på vores hundes interaktion med andre hunde og bliver derfor også bedre til at kommunikere med dem.http://hund.dyrespecialisten.dk/

Slået op af Dyrespecialisten for hunde og heste Nordsjælland & Storkøbenhavn i Fredag den 16. november 2018

 

Aslan-kavalkade 59

Aslan 8 mdr.er blevet mere fortrolig med vandet. Det er en varm sommerdag, så rart at komme ud og køle sig lidt.

59. Aslan-kavalkade 8 mdr. bader

Aslan 8 mdr.er blevet mere fortrolig med vandet. Det er en varm sommerdag, så rart at komme ud og køle sig lidt.http://hund.dyrespecialisten.dk/

Slået op af Dyrespecialisten for hunde og heste Nordsjælland & Storkøbenhavn i Fredag den 16. november 2018

 

61. Aslan-kavalkade 8 mdr. Massage.

Gør dig selv og din hund den tjeneste dagligt at sætte dig ned sammen med din hund, gerne på dens tæppe og masser den. I vil begge komme til at elske det. I vores efterhånden meget stressende verden er det godt engang imellem at trække vejret dybt. Der er så mange fordele med massagen.
For det første løsgør det og giver bedre flow i kroppen.
For det andet virker det mentalt beroligende. Der udskilles endorfiner og oxytocin som begge er afslappende hormoner.
For det tredje giver det større større velvære og øger tilliden mellem dig og din hund.
For det fjerde bliver din hund fortrolig med berøring også når I skal til dyrlægen.
Se her i videoen et par trin af massagen med Aslan

61. Aslan-kavalkade 8 mdr. Massage

61. Aslan-kavalkade 8 mdr. Massage.Gør dig selv og din hund den tjeneste dagligt at sætte dig ned sammen med din hund, gerne på dens tæppe og masser den. i vil begge komme til at elske det. I vores efterhånden meget stressende verden er det godt engang imellem at trække vejret dybt. Der er så mange fordele med massagen. For det første løsgør det og giver bedre flow i kroppen. For det andet virker det mentalt beroligende. Der udskilles endorfiner og oxytocin som begge er afslappende hormoner.For det tredje giver det større større velvære og øger tilliden mellem dig og din hund.For det fjerde bliver din hund fortrolig med berøring også når I skal til dyrlægen. Se her i videoen et par trin af massagen med AslanI weekenden fra fredag d. 18.01.19 holder jeg massagekursus.Hvis du tilmelder dig inden d. 15.12.18 får du 20% rabat. Der kan kun være 6 hunde på kurset, så der gælder først til mølle princippet, så skynd dig at melde dig på, hvis du vil lære noget mere om massage.Se mere herunder.http://hund.dyrespecialisten.dk/kursusplan-hund-2/

Slået op af Dyrespecialisten for hunde og heste Nordsjælland & Storkøbenhavn i Fredag den 16. november 2018

 

Aslan-kavalkade 62. 8 mdr. på A og balance.
Toby vil også være med :-). Fotografen havde svært ved at holde Toby og filme samtidig, så det fik vi meget sjov ud af.

62. Aslan-kavalkade 8 mdr. på A og balance

62. Aslan-kavalkade 8 mdr. på A og balance.Toby vil også være med :-). Fotografen havde svært ved at holde Toby og filme samtidig, så det fik vi meget sjov ud af.Næste agilityhold begynder marts 2019.Se planen herunder.http://hund.dyrespecialisten.dk/kursusplan-hund-2/

Slået op af Dyrespecialisten for hunde og heste Nordsjælland & Storkøbenhavn i Fredag den 16. november 2018

 

Aslan-kavalkade 63. 8 mdr. træn med konsekvens, respekt og tillid.

Må du sætte grænser overfor din hund?
Og i givet fald, hvordan?

I videoen fortæller jeg mere om disse ovenstående begreber.

63. Aslan-kavalkade 8 mdr. træn med konsekvens, respekt og tillid

63. Aslan-kavalkade 8 mdr. træn med konsekvens, respekt og tillid.Må du sætte grænser overfor din hund?Og i givet fald, hvordan?I videoen fortæller jeg mere om disse ovenstående begreber.På mine hundehold lærer du meget mere. jJg afholder både hvalpe, unghunde, letøvede og øvede hold. http://hund.dyrespecialisten.dk/

Slået op af Dyrespecialisten for hunde og heste Nordsjælland & Storkøbenhavn i Fredag den 16. november 2018