Charlotte træner din hund for dig

Har du en travl hverdag og kunne du tænke dig at forkæle dig og din hund, så tilbyder Charlotte, som noget nyt at være jeres personlige træner. Charlotte træner din hund i alle hverdage kører jeg ud, henter din hund og træner din hund en times tid. Du kan selv bestemme, hvor mange timer om ugen, du og din hund har brug for.

Charlotte træner din hund

Hvad kan du opnå?

At få en venlig og velopdragen hund, du kan have med overalt.

Du kan med god samvittighed tage afsted på arbejde, skole eller noget andet. Du kommer hjem til en hund, der er mentalt og fysisk mættet.

Hvad får du?

Det vil primært være lederskabsøvelser (øjenkontakt og ja/nej), almen lydighed, såsom indkald, gå pænt i snor, sit, dæk, stå, rulle, være sammen med andre hunde og lave flere forskellige næseprøver (nosework), balanceøvelser, evt. apportering, hvis din hund, kan det i forvejen.

Du kan herinde se en masse videoer, primært med min hund Aslan, fra han var 8 uger. Mange af de øvelser, vil jeg netop træne med din hund. Du skal blot fortælle mig, hvad du ønsker og hvor din hund er i udvikling og alder, så lægger vi sammen en plan for træningsforløbet.

For hvem?

Dette tilbud gælder ikke for hunde, der er for aggressive eller andre større adfærdsproblemer. Der vil jeg anbefale dig at vi i stedet laver en egentlig problemhund konsultation.

Nu da du har læst om hvad, hvordan og hvorfor:

Er du i tvivl om dette er for dig og din hund? Kontakt mig her