Din hund træner dig eller du træner din hund – videoklip fra store hestedag

Din hund vil gerne forstå hvad du mener og du vil gerne forstå hvad din hund mener.

For din hund og dig vil det være et godt udgangspunkt for samværet 2 arter imellem.

Her er kommunikation naturligvis den røde tråd og i disse videoer vil du få mange input og live oplevelser til hvorfor, hvordan og hvornår som du og din hund i fællesskab kan tjekke af hjemme hos jer selv.

En helhjertet indsats i 4 dele fra Charlotte og energiske hunde på Store Hestedag.

Her gives mange tips og ideer som du kan afprøve sammen med din hund.

Har du spørgsmål er du hjertelig velkommen og giv gerne dit besyv med, da vi alle kan lære af hinanden og kontinuerligt :-))

Del 1 – Når hund og Charlotte ikke helt har samme ønske, hvad gør vi så? Hvad betyder kommunikation og hvordan kan du få fordele heraf? og meget mere ….

Del 2 – Varer ikke længe, så kan vovse skelne mellem højre og venstre…..slet ikke så tosset en ide at kunne bl.a.på gåture i og udenfor byen og til agility

Del 3 – Ingen grund til at stoppe, der er løn hele vejen, men ind i mellem må jeg lige lægge mig og filosofere over hvad det nu er Charlotte fra Dyrespecialisten har i godteposen….

Del 4 – Hvor hører din hund til, hvordan ved hunden det? Hvordan får du mere opmærksomhed fra din hund, når I er ude i den store verden? Hvad er mental træning og hvorfor er det så vigtigt? og meget, meget mere …

Få en god start med din hvalp, unghund eller voksen.

Igennem leg, vil dit nye familiemedlem blive socialiseret med ligesindede. Du vil sammen med din hund, lære at motivere din hund til at komme, gå pænt i snoren, ikke hoppe op via kropssignaler, lyd og godbidder.

Ved gensidig respekt og tillid opnår I et fantastisk samarbejde, som er til gavn for både dig og din hund.

På unghundeholdet vil der udover ovenstående også være fokus på lømmelaldrene, som kan være lidt af en udfordring, men med kendskabet til hundens adfærd i disse perioder, vil indlæringen hos “teenagerhunden” være nemmere og sjovere.

Al undervisning foregår af dyreadfærdsspecialist Charlotte Toft. Se mere her:

For hvalp

For unghund

For voksen

Har du spørgsmål er du hjertelig velkommen. Kontakt mig her