Flyball til hund

Flyball

Flyball, Agility, Hundetræning

Hos Dyrespecialisten bestræber vi os på at styrke relationen mellem dig og din hund mest muligt, herunder tilbyde dig og din hund muligheder som fx flyball både som en sportsaktivitet som fx agility, men så sandelig også integreret i hverdagen til både at forebygge og  afhjælpe det vi kalder for adfærdsproblemer.

Hvad, hvorfor og hvordan flyball?

Flyball er som en fælles ting mellem dig og hunden i dit liv. Flyball er en del af agility til hund, men flyball er også et redskab du og din hund kan muntre jer sammen med og øvelsen kan overføres til andre hverdags relaterede ting som fx tænde og slukke for lyset.

Du har mulighed for at benytte flyball, fordi det er et redskab i din værktøjskasse til at samarbejde, skabe relation og havde det sjovt sammen på en anden måde.

Der er flere måder at komme i gang med flyball, men sådan som du kan se i video klippene herunder er en måde. Vælger du og din hund et kursus, er der naturligvis fokus på dig og din hund.

Herunder finder du 3 små videoklip, hvor jeg viser med Aslan, hvordan vi lærer og bruger flyball, ligesom du i videoerne vil få tips og ideer til dig og hunden i dit liv.

Har du spørgsmål, kommentarer, ideer eller bare noget, som du gerne vil dele med os andre, så hold dig endelig ikke tilbage med at skrive i kommentarfeltet under videoerne.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig og Her kan du få fat i mig. Jeg svarer på alle henvendelser!

Video 1: Det er første gang Aslan rigtig forsøger kræfter med flyball.

64. Aslan-kavalkade 9 mdr. og flyball

64. Aslan-kavalkade 9 mdr. og flyball.En af de øvelser vi har med på agilitybanen er Flyball. Ser her hvordan jeg træner Aslan til at blive bedre og bedre på de næste 3 videoer.Agilitykurset begynder igen til marts 2019. Ved tilmelding inden d. 15.12.18 får du 20% rabat.http://hund.dyrespecialisten.dk/

Slået op af Dyrespecialisten for hunde og heste Nordsjælland & Storkøbenhavn i Fredag den 16. november 2018

 

Video 2: Efter denne video kastede Aslan op. Der er altid en årsag til at hunden stiger af, så mist ikke tålmodigheden, men observer jeres hunde.
Motivationen for al ny indlæring er derfor bedst, når hunden er sulten.

Efter denne video kastede Aslan op. Der er altid en årsag til at hunden stiger af, så mist ikke tålmodigheden, men observer jeres hunde.Motivationen for al ny indlæring er derfor bedst, når hunden er sulten.God weekend til jer og jeres hunde.

Slået op af Dyrespecialisten for hunde og heste Nordsjælland & Storkøbenhavn i Fredag den 8. juni 2018

 

Video 3: Her forsøger jeg og Aslan os igen og vi er hurtigt et par poter tættere på målet.

66. Aslan-kavalkade 9 mdr. Flyball 3A

66. Aslan-kavalkade 9 mdr. Flyball 3A.Sidste Flyball træning med Aslan for nu i trilogien. Se de 2 forgående videoer.Agilitykurset begynder igen til marts 2019. Ved tilmelding inden d. 15.12.18 får du 20% rabat.http://hund.dyrespecialisten.dk/

Slået op af Dyrespecialisten for hunde og heste Nordsjælland & Storkøbenhavn i Fredag den 16. november 2018